Over de Gezonde Kok

De Gezonde Kok is een leuke website vol gezonde gerechten, dranken en tussendoortjes. Bijna alle recepten zijn glutenvrij, lactosevrij, suikervrij en zonder e-nummers. Een website voor iedereen die gezond en lekker wil eten.

Lekkere en gezonde recepten voor iedereen

Eten met een voedselintolerantie of allergie hoeft niet moeilijk te zijn! Een glutenvrij of lactosevrij dieet biedt nog steeds heel veel mogelijkheden. De Gezonde Kok laat zien hoe je snel een lekkere, volwaardige maaltijd op tafel zet zonder dat je uren in de keuken staat.

Onze recepten zijn natuurlijk ook geschikt voor mensen zonder dieet , voor iedereen die gewoon gezond wil eten. We koken bovendien bijna altijd met een klein budget. Naast de recepten vind je in de blog informatie over gezonde voeding, nieuwe producten en leuke tips.

Wil je op op een leuke manier op de hoogte blijven van de nieuwste recepten? Volg ons dan op Facebook, PinterestTwitter, Instagram of Bloglovin.

Zakelijke info

De Gezonde Kok is gestart in augustus 2013 en heeft inmiddels ruim 25.000 unieke bezoekers per maand. Ook in de social media weten mensen ons steeds vaker te vinden. Gezond, maar wel lekker eten is echt iets van deze tijd!

  • Facebook: 3850+
  • Twitter: 750+
  • Pinterest: 1000+ volgers / 89,6k weergaven per maand
  • Instagram: 575+
de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!