Winactie Rice Dream pakket

  • 16 mrt 2015
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Heb je deze alternatieven voor melk altijd al eens willen uitproberen? Win nu een proefpakket met vier pakken lactosevrije 'melk'!

Rice Dream - alternatief voor melk

Je hebt deze pakken vast wel eens zien staan in de supermarkt. Het zijn heel fijne alternatieven als je geen lactose verdraagt of minder zuivel wilt gebruiken. De meeste dranken zijn ook nog eens glutenvrij en geschikt voor vegetariërs en veganisten. De meeste soorten zijn verrijkt met calcium, vitamine D2 en vitamine B12. Je kunt er best veel kanten mee op. Zelf gebruik ik ze bijvoorbeeld om pannenkoeken te maken, in de koffie (zoals deze soja latte) en in een smoothie (zoals deze met kokossmaak). En natuurlijk kun je ze ook gewoon koud uit de koelkast drinken. In het begin is de smaak misschien wat vreemd, maar je went er heel snel aan.

Het te winnen pakket bestaat uit:

  • Soy Dream Smooth
  • Oat Dream Original
  • Coconut Dream Original
  • Rice Dream Orginal

Meer informatie over de ingrediënten van deze dranken vind je op de website van Rice Dream. Soy Dream Smooth is nieuw en bevat soja- en rijstmelk. Lekker zacht van smaak, niet te zoet en ook nog eens organic en zonder toegevoegde suikers.

Melk van soja, rijst, haver of noten!

Wat moet je doen om kans te maken op dit pakket? Heel weinig :-). Laat hieronder weten wat jij zou willen maken met deze 'melk'. Of wil je het gewoon koud uit een glas proeven, dat kan natuurlijk ook. De winactie loopt tot en met 25 maart 2015 en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Dit pakket wordt aangeboden door Rice Dream.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!