Win het Vegatopia kookboek!

  • 26 mrt 2015
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Noem hieronder een getal onder de 200 en win zomaar even het nieuwe Vegatopia kookboek! Vers van de pers voor jou!

Vegatopia.com is de grootste website van België en Nederland over lekker vegetarisch eten. Vanwege het succes van de site is deze maand het kookboek van Vegatopia verschenen. Een mooi hardcover boek met ruim 170 pagina's. Vol inspiratie voor alle vegetariërs, maar ook voor mensen die wat minder vlees willen eten. In dit kookboek vind je niet alleen recepten maar ook allerlei handige 'vegetarische tips'. De recepten zijn lekker en origineel. Wat dacht je van falafel van witte bonen en doperwten of tarte tatin met pastinaak. Of een pompoensoufflé met een groene salade erbij. Gezonde recepten die bovendien niet moeilijk zijn om te maken!

Het kookboek van Vegatopia voor jou!

Dit kookboek heb ik als recensie-exemplaar cadeau gekregen van uitgeverij Nieuw Amsterdam. Noem een getal onder de 200 en als je het dichtstbij het getal op mijn briefje zit, win jij dit mooie kookboek! Deze winactie loopt tot en met zondag 5 april 2015 en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!