Rijst winnen met je rijstsalade!

  • 29 nov 2016
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Yeah! Een mooie winactie waar je heel weinig voor hoeft te doen. Laat me weten wat jouw favoriete rijstsalade is en win een pakket van Tilda!

Rijst, rijst, baby!

Ik zei het van de week al toen ik die heerlijke rijstsalade met mango, kip, sugarsnaps en limoen maakte: rijstsalades zijn perfect als lunch! Maar natuurlijk ook bij een BBQ in de zomer, bij een picknick of gewoon 's avonds als 'restje' uit de koelkast met een stuk vis erbij.

Tilda stuurde mij een proefpakket vol rijst. Kleinere kant-en-klaarpakjes van 250 gram die je zo in de magnetron kunt doen en grotere pakken van een kilo met wholegrain of gewone basmatirijst. Basmati is wat mij betreft de beste rijst voor een rijstsalade. Er zit veel smaak aan, de korrels zijn mooi droog, niet te plakkerig. Voor mijn rijstsalades gebruik ik meestal gewone basmatirijst, de bruine basmatirijst bereid ik bijvoorbeeld met een curry of rendang.

Win een doos vol rijst!

Wij zijn benieuwd hoe jouw favoriete rijstsalade eruit ziet. Wat zijn de ingredi├źnten en wanneer eet je die salade het liefst? Laat het weten in de comments of stuur een berichtje aan info[@]degezondekok.nl. De twee lekkerste recepten worden beloond met een rijstpakket van Tilda. Wie weet zie je je recept ook wel terug op de website. Doe je mee? De actie loopt tot en met 11 december 2016.

PS. Tilda stelt twee pakketten beschikbaar die naar de winnaars op hun thuisadres gestuurd worden. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!