Winactie - SIGG HOT & COLD glass bottle

  • 06 mrt 2017
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Dit wil je winnen! De nieuwe HOT & COLD glass bottle van SIGG, het bekende en oerdegelijke Zwitserse merk. Een mooie glazen fles die je voor warme en koude dranken kunt gebruiken.

HOT & COLD glass bottle

De nieuwe SIGG HOT & COLD glass bottles zijn gemaakt van hittebestendig borosilicaat glas. Doordat de fles van twee lagen glas is gemaakt is hij extra isolerend. Je thee en koffie blijven dus langer warm en je water of sap blijft langer koel. Perfect! Wat deze fles extra leuk maakt is het RVS filter dat erin zit. Hier kun je bijvoorbeeld theeblaadjes, citroen of gember in doen. Ik heb het uitgeprobeerd met muntblaadjes en dat werkte prima. Het filter haal je er gemakkelijk uit omdat er een hengseltje aan zit. Je kunt hem dus met en zonder filter gebruiken. De materialen waarvan deze fles gemaakt is zijn robuust en zullen volgens mij niet snel kapot gaan. De binnenkant van de dop is van roestvrij staal en de fles zelf is van glas. Je dranken komen daardoor niet in aanraking met plastic, zodat de smaak puur blijft. Alle overige gebruikte materialen zijn vrij van PBA. Echt een mooie fles! Hij is verkrijgbaar in vijf kleuren. Wat mij betreft is het enige nadeel dat er maar 400 ml. in past. Daarom is hij minder geschikt voor activiteiten zoals een dagje wandelen of fietsen, maar wel perfect voor op kantoor, tijdens de studie of in de tuin.

Kopen

De HOT & COLD glass bottle is te koop voor ongeveer 29 euro. Op de website van SIGG Nederland vind je een dealerzoekmachine, zodat je snel kunt opzoeken waar de fles bij jou in de buurt te koop is.

Dubbelwandig met filter!

Winnen

Om te winnen hoef je bij de Gezonde Kok nooit veel te doen. Laat hieronder een berichtje achter waarin je vertelt hoe jij deze fles zou gebruiken. In welke situatie of op welke manier, koud of warm, dat maakt niet uit. De winnaar wordt random gekozen en ontvangt van SIGG een mooie HOT & COLD glass bottle. De Gezond Kok kan niet bepalen welke kleur je ontvangt, maar ze zijn allemaal mooi :-).

Deze winactie eindigt op 18 maart 2017. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

siggthermobot0 4 4x

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!