#decemberglutenvrij

  • 01 dec 2014
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Glutenvrij eten kan in december best een uitdaging zijn. De dagelijkse inspiratie van glutenvrije bloggers helpt je de maand wel door!

Ken je die adventkalenders waar je vanaf 1 december elke dag een luikje openmaakt met een plaatje of chocolaatje erachter? Het is een soort aftelkalender tot kerstavond. De leukste glutenvrije bloggers van Nederland hebben een digitale, glutenvrije aftelkalender voor je in petto. Voor de hele maand december!

Samen glutenvrij december door!

Tussen 1 december en nieuwjaarsdag verschijnt er elke dag een blog van één van ons met als thema 'december glutenvrij'. Als een soort estafette geven we het stokje aan elkaar door. De Gezonde Kok is aan de beurt op 30 december. Via de hashtag #glutenvrij kun je alle blogposts vinden op Facebook en Twitter. Hieronder staat ook een lijst van alle deelnemers met een link naar hun website. Dat belooft genoeg glutenvrije inspiratie voor deze maand toch?

Wie doen er mee?

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!