Suikervrij basiskookboek winnen?

  • 24 feb 2014
Beoordeel dit item
(1 Stem)
5 5 0

Voor iedereen die minder suiker wil eten en wel wat hulp kan gebruiken! Win het nieuwe kookboek van Carola van Bemmelen: 100% Suikervrij Basiskookboek.

De meeste mensen eten veel te veel suiker. Niet zo raar want de supermarkt ligt er vol mee. Dit boek helpt je om je suikerconsumptie af te bouwen. Het staat vol handige tips, bijvoorbeeld wat je beter niet kan kopen in de supermarkt en waar je het door kunt vervangen. Uiteraard staan er in dit basiskookboek ook veel recepten. In de review lees je er meer over.

Winnen? De winactie loopt tot en met 25 februari 2014. Laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet en vergeet niet je e-mailadres in te vullen bij de gevraagde gegevens (verschijnt niet op de site). Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!