Moestuinboekje en zaden!

  • 28 mrt 2014
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Een leuke winactie voor iedereen die van tuinieren houdt! Win de verhalenbundel 'Moestuinmoeder' en drie zakjes zaad.

Deze maand viert de Gezonde Kok dat we meer dan 3000 Facebook-volgers en meer dan 300 Twitter-vriendjes hebben! Het zonnetje schijnt en het is prachtig weer om wat zaden in de grond te stoppen en je te laten inspireren door de verhalen van Moestuinmoeder. Wat moet je doen? Noem een getal onder de 3000, dat is alles. Wie het dichtstbij het door de 'random generator' geselecteerde getal zit, wint de prijs.

Boerenkoolfiasco en verkouden prei

'Moestuinmoeder' is een verhalenbundel van Susan Lambeck. Nadat zij haar baan kwijtraakte, ging ze fanatiek moestuinieren. Op haar blog (moestuinmoeder.nl) schrijft ze over haar nieuwe, groene leven dat in het teken staat van consuminderen, duurzaamheid en niet te vergeten de moestuin. Ze ontdekt nieuwe groentes, zoals aardperen en pastinaken en komt erachter hoe heerlijk verse doperwten zijn. De moestuin levert veel op. Susan heeft er veel plezier met de kinderen, ze bespaart op de boodschappen en hoeft niet meer naar de sportschool. Er staan ook tips in om te consuminderen, bijvoorbeeld door kleding te ruilen, restjesdag en warme truiendag. De leukste columns (inclusief enkele recepten!) zijn gebundeld in dit boekje. Het boekje is verkrijgbaar via de site van Susan.

Je kunt de verhalenbundel winnen door hieronder een getal onder de 3000 te noemen. Je ontvangt niet alleen het boekje maar ook drie zakjes met zaden: ronde courgette, tomaat en peterselie. Als je geen moestuin hebt, kun je die ook in een pot opkweken. Doe je mee?
Deze actie loopt tot en met 10 april 2014.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!