Set van 12 kaarten winnen?

  • 25 apr 2014
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Street Food World heeft een nieuw kookboek uitgebracht: Street Food Vietnam. Daarom verloten we drie sets prachtige fotokaarten.

Houd je van andere culturen, aziatisch eten en mooie foto's? Het kookboek Street Food Vietnam zal je dan zeker aanspreken. De review van dit boek legt uit waarom het een absolute aanrader is. Er staat veel lekkers in, dus binnenkort zie je hier vast een Vietnamees recept voorbij komen. Street Food is een toffe organisatie die de winst van de kookboeken deelt met kinderen in Azië onder het motto 'Wij lekker eten? Zij lekker eten!'.

12 mooie kaarten winnen?

Fotografe Mirjam Letsch schrijft en fotografeert voor Street Food. Je kunt een set van 12 prachtige fotokaarten winnen en daar hoef je niet veel voor te doen. Geef hieronder antwoord op de vraag in welke twee landen Street Food World werkzaam is en like hun Facebook-pagina. Onder de deelnemers worden drie sets verloot. De winactie loopt tot en met 11 mei.

Om het je makkelijk te maken: http://www.streetfood-world.com/. Doe je mee?

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!