Win een schort van KitchenHugs!

  • 06 juli 2014
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
5 5 0

Hoera, de Gezonde Kok bestaat één jaar! KitchenHugs stelt een mooi keukenschort ter beschikking en jij kunt die winnen.

Op 13 juli 2013 zetten we ons eerste recept online. Een jaar later staat de Gezonde Kok al vol met een heleboel gezonde recepten. Zoveel mogelijk zonder gluten, lactose, suiker en e-nummers. Smakelijke en makkelijke maaltijden en tussendoortjes. Dat vieren we met een winactie samen met KitchenHugs.

KitchenHugs verkoopt leuke producten voor de keuken die op een milieuvriendelijke en vooral veilige wijze worden geproduceerd, zonder gebruik van giftige stoffen. Pannen, theedoeken, lunchboxes of bakpapier, you name it en je vindt het in de webshop. Zo ook deze keukenschorten. Honder procent met zorg voor mens en milieu geproduceerd.

Zijn deze toffe keukenschorten iets voor jou?

Om kans te maken op zo'n mooi schort moet je de volgende vraag beantwoorden: 'Uit welk land komen de keukenschorten van KitchenHugs?'. Het antwoord kun je vinden op de website van KitchenHugs en stuur je naar het e-mailadres van de Gezonde Kok (info apestaartje degezondekok.nl).

De winactie loopt tot en met 24 juli. De winnaar wordt random geselecteerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

kitchenhugs logo klein

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!