Smoothie met bosvruchten

  • 09 apr 2015
Beoordeel dit recept
(1 Stem)
4 5 0

De zon schijnt en het is weer tijd voor frisse smoothies. Deze met bevroren fruit, kokosmelk en munt is perfect voor dit weer!

Ingrediënten

  • bevroren frambozen en blauwe bessen (AH)
  • Alpro coconut orinigal
  • limoen
  • muntblaadjes 

Bereidingswijze

Ik was met dit zonnige weer in de tuin aan het werk en kreeg er enorme dorst van. Een frisse smoothie is dan zo lekker en bovendien snel klaar. Neem een hoge mengbeker en doe hier bevroren frambozen en blauwe bessen in. Je koopt ze bijvoorbeeld in het vriesvak bij Albert Heijn. Neem ongeveer een flinke hand vol.

Die gaan we vaker maken!

Giet er een kokosdrank bij, bijvoorbeeld van Alpro, maar er zijn ook andere merken. Voeg dan een beetje limoensap toe en wat verse muntblaadjes van je balkon of uit de tuin. Staafmixer erin en klaar is kees. Zo lekker fris! Heb je te veel? Bewaar het dan gerust in de koelkast, voor de volgende ochtend bij je ontbijt.

Extra informatie

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!