Vegatopia - het kookboek

  • 26 mrt 2015
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Nieuwe ideeën voor alle vegetariërs én voor iedereen die wat minder vlees wil eten: het kookboek van Vegatopia!

Ken je vegatopia.com? Het is de grootste website van België en Nederland over lekker vegetarisch eten. Al twintig jaar vind je er recepten, recensies en tips over eten zonder vlees en vis. Vanwege het succes van de site is deze maand het kookboek van Vegatopia verschenen. Een mooi hardcover boek met ruim 170 pagina's. Een boek vol inspiratie voor alle vegetariërs, maar ook voor mensen die wat minder vlees willen eten. Op de website van Wakker Dier vind je tien goede redenen om minder vlees te eten.

Zo origineel kan vegetarisch eten zijn!

In het kookboek van Vegatopia vind je niet alleen recepten maar ook tips. Bijvoorbeeld over vegetarisch eten voor kinderen of veel gebruikte vegetarische producten en waar je die kunt kopen. De recepten zijn lekker en origineel, maar niet moeilijk om te maken. Dat is een pluspunt, want koken moet op doordeweekse dagen wel een beetje snel en praktisch zijn toch?

Er staan zoveel recepten in dit kookboek die ik nog eens wil proberen. Wat dacht je van falafel van witte bonen en doperwten of tarte tatin met pastinaak. Lenteloempiaatjes met asperge en geitenkaas als heerlijke snack tijdens Pasen... of een pompoensoufflé met een groene salade erbij. Lekker en gezond!

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!