BitesWeLove - review

  • 08 feb 2015
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Noten, zaden en superfoods, elke week per brievenbuspost op je deurmat. Een review over BitesWeLove!

BitesWeLove heeft een handig concept bedacht. Voor € 4,95 ontvang je elke week een pakketje met zaden, noten en superfoods. In een doos zitten vier verschillende zakjes, die per week variëren. Op de website kun je kiezen voor een profiel dat bij jou past (Pure, Power of Pleasure). BitesWeLove heeft op dit moment maar liefst 37 verschillende mixen. De een meer geschikt om door de yoghurt te doen, de ander als snack tussendoor. In plaats van een ongezonde reep, kies je bijvoorbeeld voor mix no. 10 'Get Me Going', die in mijn proefpakket zat. Deze mix bevat gedroogde cranberries, gezouten pinda's, melkchocolade pinda's en ongebrande carmel amandelen. Een prima tussendoortje met een beetje zout en een beetje zoet.

Noten, zaden en superfood: Bites I Love!

Een andere mix uit mijn proefpakketje is 'Banana Choco Coco', no. 9. Deze mix bestaat uit kokossnippers, pure chocoladedruppels (72%), jumbo flame rozijnen en gedroogde bananenchips. Ik at deze combinatie met geitenyoghurt en twee eetlepels havermout als ontbijt (zie foto). Een bak vol goede energie! Ik kreeg ook nog twee andere mixen. Een met ongebrande noten, de ander met o.a. pompoenpitten, goji bessen en inca bessen. Dat is een sterk punt van BitesWeLove, de keuze is enorm. De kwaliteit is ook uitstekend. Klein minpuntje is misschien de prijs. Als je de ingrediënten zelf gaat kopen ben je natuurlijk goedkoper uit. Het concept is vooral geschikt voor mensen die het gemak van thuisbezorgde gezonde bites weten te waarderen en daar graag iets meer voor betalen. En eerlijk is eerlijk, koop eens vier losse snackrepen en je bent bijna hetzelfde kwijt. BitesWeLove zal je zeker stimuleren om gezonder te snacken en ontbijten, en ook dat is wat waard!

Een BitesWeLove abonnement is heel flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook per direct opzeggen. Je kunt een abonnement kiezen dat een keer per twee weken bezorgt of iedere week. Leuk voor jou om eens te proberen?

Voor meer info klik je op www.biteswelove.nl.

BitesWeLove 2

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!