Elke Dag Deliciously Ella

  • 24 nov 2016
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Niki won het reviewexemplaar van Elke Dag, het nieuwste kookboek van Ella Mills die bekend is van het foodblog Deliciously Ella. In ruil schreef zij deze review!

Niki over Elke Dag Delicously Ella

Het boek van Ella bestaat uitsluitend uit plantaardige recepten. Ideaal voor als je vegetariër of veganist bent, of als je een dagje minder vlees wilt eten. Ella heeft in dit boek de missie om te delen op welke manieren je je lichaam de liefde en voedingsstoffen geeft die het nodig heeft. 

Het hardcover boek bestaat uit 255 pagina's en is ingedeeld in verschillende hoofdstuken: ontbijt, gezond eten om mee te nemen, salades, makkelijke doordeweekse maaltijden, koken voor veel mensen, simpel en zoet. Voor ieder wat wils en voor elke gelegenheid een recept. In het begin staan ook wat tips om (plantaardig) eten zo makkelijk mogelijk te maken en ingrediënten die je zou kunnen gebruiken. Elk recept heeft een duidelijke foto en duidelijke instructies. Ik vind het prettig om uit te werken en te kokkerellen.

Makkelijk en snel superlekker eten

De recepten in het boek wisselen qua moeilijkheidsgraad. Er staan easy recepten in, maar ook recepten waar je wat meer tijd voor moet nemen. Net wat je wilt. Niet alle ingrediënten heb je standaard in je keukenkastje staan. Zo gebruikt ze in verschillende recepten tahin, ahornsiroop, tamari of kurkuma. Tenminste, niet in mijn keukenkastje. Maar ik probeer graag wat nieuws! Ook gebruikt Ella in veel recepten limoen en citroen, veelal om de recepten wat op te frissen. Er komen daarnaast ook veel lekkere specerijen voorbij.

Vanavond heb ik de paprika's gevuld met champignons geprobeerd, lekker en snel op tafel!

Groetjes Niki

PS. Je kunt Niki volgen op Instagram. She loves: Vintage, DIY, Fashion and Vega!

Boekinformatie:
Elke Dag Deliciously Ella is geschreven door Ella Mills. Het kost € 22,50. Uitgeverij Kosmos Uitgevers.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!