BioBudget winnen

  • 03 sept 2014
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Ben je fan van www.biobudget.nl of heb je de lovende review gelezen? Je kunt het boek BioBudget nu winnen!

Het boek BioBudget is een aanrader voor iedereen die graag biologisch en gezond wil eten, maar er niet zo vaak toe komt of denkt dat het te duur is. Er staan meer dan tachtig recepten met biologische groenten in, maar ook heel veel handige tips. Bijvoorbeeld wat je nog kunt maken met groentenafval of garnalenkoppen. Auteur Natasja Oehlen legt ook uit waarom je beter groenten van het seizoen koopt en goedkoop vlees in de supermarkt vermijdt.

Wat is jouw bio tip?

Ik mag een exemplaar van BioBudget verloten onder de bezoekers van de Gezonde Kok. Wil je dit winnen? Schrijf hieronder jouw bio tip. Dat mag een recept zijn, maar ook een tip voor het hergebruiken van afval of het zuinig omgaan met levensmiddelen. Neem ook een kijkje op de Facebook-pagina van BioBudget en like deze om je kans te vergroten. De winactie loopt tot en met 20 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!