BioBudget

  • 03 sept 2014
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

BioBudget, een praktisch boek voor iedereen die biologisch wil eten maar niet zo'n ruim budget heeft. Natasja Oehlen laat zien dat het kan!

Je kent het wel, liefst wil je biologisch eten, het milieu niet te veel belasten en gezonde maaltijden koken. Maar in de praktijk lukt het niet altijd of je vindt de producten in de natuurwinkel te duur. Dit boek van Natasja Oehlen helpt je op weg. Het vloeit voort uit de website www.biobudget.nl die Natasja in 2012 begon.

Biobudget bevat meer dan tachtig recepten met biologische groenten. Originele recepten die ik meteen wil uitproberen, zoals soufflé van zevenblad (gewoon bij je tante uit de tuin pikken ;-)), uienboter (lactosevrij!) of een vegaburger met geitenkaas en walnoten. Maar het boek bevat ook veel handige tips.

Meer met minder!

Wist je dat je het afval van sommige groenten weer opnieuw kunt laten groeien? Bosuitjes bijvoorbeeld. Of dat je van garnalenpantsers en -koppen een heerlijke bouillon kunt maken? En wat dacht je van een komkommerschillendressing? Het boek helpt je ook op weg om groenten van het seizoen te eten, waarmee je veel geld kunt besparen. Goed, zo zijn er dus nog veel meer leuke tips en recepten te vinden in BioBudget.

Het boek kost maar €12,50 en is volledig duurzaam geproduceerd. Een uitstekend cadeautje voor jouw milieubewuste vrienden! Je kunt het hier online kopen. Of doe mee aan de winactie (tot en met 20 september 2014).

de Gezonde Kok

de Gezonde Kok

De Gezonde Kok eet al jaren zonder suiker, gluten, lactose en e-nummers en verbaast vriend en vijand met de lekkerste maaltijden en tussendoortjes. En alles staat 'in no time' op tafel. Laat je inspireren op deze site en eet smakelijk (en gezond)!